Békéscsabai Női Labdarugó SC

Leány U15: Békéscsabai NLSC – Kecskemét NLE (Békéscsaba, 2013.10.20. vasárnap)

2013, October 21 - 07:18 — bengie

Hazai pályán fogadtuk a Kecskemét csapatát október 20-án, vasárnap. A mérkőzés sajnos nem a játékról szólt… Hazai pályán, mégis jóformán idegenben játszottunk… Aki kint volt a mérkőzésen, tudja miről szólt…

A Kecskemét ellen tavaly többször játszottunk már, az erőviszonyokat és az edzőnő stílusát nagyjából már ismertük. Meglepetést az okozott, hogy jóformán a keretük nem változott, ezek szerint nem volt kiöregedő játékosuk?! A mérkőzés végeredményét a játékvezetők jelentősen befolyásolták: már az első gólt is lesből szerezték ellenünk, akkor még úgy álltunk hozzá, rúgunk helyette kettőt, azonban ez nem így sikerült. Pedig igyekeztünk, volt is egy kapura lövésünk, amit a kecskeméti kapuslány nem tudott védeni, a játékvezetők nem adták meg, lesre hivatkozva. A játékvezető döntését elfogadták a lányok, azonban a kedvüket ezzel elvette: egyik oldalon megadnak egy ilyet, a másik oldalon meg nem… A mérkőzés félidejében két góllal vezetett az ellenfél, már az sem volt reális, mivel mindkettő lesgól volt, de a végeredmény méginkább nem… Összesen hat gólt írtak be ellenünk a jegyzőkönyvbe, ebből 1 volt érvényes.

A játékot nézve, hiába voltak szépen felépített támadásaink, több helyzetünk is adódott, amit nem sikerült gólra váltani, az ilyen helyzetek pedig meg szokták bosszulni magukat. Így az elképzelés nélkül futballozó kecskeméti csapat nyert.

Képek a facebook oldalunkon 1.

Képek a facebook oldalunkon 2.