Békéscsabai Női Labdarugó SC

Bozsik-program 1. torna (Békéscsaba, 2013.09.27. péntek)

2013, September 28 - 01:00 — bengie

Az Egyesületünk fennállása óta harmadik alkalommal indultunk a Bozsik-program U7, U9, U11 korosztályaiban. A program célja, hogy a labdarúgás tömegbázisát megteremtse, olyan környezetben, ahol nem az eredményorientáltság a fontos, hanem az, hogy a gyermekek sportolnak, jól érzik magukat. A mi Egyesületünk is ezt az érdekrendet képviseli. Számunkra is öröm, hogy a kislányok mosolyogva szaladnak a labda után a pályán, hiszen csak akkor lesznek kitartóak a labdarúgás iránt, ha szeretik azt.

Idén a békéscsabai körzetbe sorolták a szervezők a csapatunkat, ennek mi is örültünk egyrészt amiatt, hogy nem a megszokott csapatokkal játszhatnak a lányok, másrészt egyszerűbb a tornákra való eljutás.

Az idei évben U7 korosztály grassroots rendszerben gyakorol a Bozsik-tornákon. A legkisebbek különböző gyakorlatokat végeznek, és a foglalkozások több mint felét játék tölti ki. Az U9 és U11 korosztály 3-3 mérkőzést játszott. A délután során nagyon jól érezték magukat a lányok, gólokat is szereztek és több esetben a fiúk is csodálkoztak mit tudnak a lányok.

Képek a facebook oldalunkon.