Békéscsabai Női Labdarugó SC

Regionális Nagypályás Labdarúgó Bajnokság 4. forduló (Csorvás, 2012.11.25.)

2012, November 26 - 01:00 — bengie

Az őszi szezon utolsó játéknapjára került sor vasárnap, amikor a Szolnoki Góliát csapata volt szabadnapos. Csapatunknak három meghatározó játékosát is nélkülöznie kellett, a jelenlévő lányok viszont mindent tőlük telhetőt megtettek.

Az első mérkőzésen a gyulaiak ellen játszottunk, ahol az első félidő játékát az ellenfelünk uralta, így nem volt meglepetés, hogy 2 gólt is rúgtak. A második félidőre mondhatni egy teljesen más csapatunk lépett pályára: a lányok fejben eldöntötték, hogy igenis megmutatják, az első félidőben mutatott teljesítménynél tudnak jobban játszani. Több ígéretes támadást is felépítettünk, a helyzeteket azonban nem tudtuk kihasználni. Így a végeredmény 0-2 maradt a fürdővárosiak javára.

Az Újpest ellen is végig hajtottak a lányok, egyre többet javult a labdaszerzésünk és labdatartásunk is. Ellenfelünk viszont kihasználta rutinosságát: az első félidőben két helyzetüket is gólra váltották. Csapatunk lelkierejét tükrözi, hogy ezután sem adták fel, sokkal többet támadtak, mint az ellenfél. A második félidő elején végre gólt szereztünk Neller Ivett találatával. Az egyenlítés több szépen felépített támadás ellenére nem sikerült. Az Újpest szoros mérkőzésen egy góllal nyert.

Két szoros mérkőzést játszottunk, ahol ellenfeleink rutinjuknak köszönhetően nyertek. A téli időszak kemény felkészülését szeretnénk kiegészíteni csatár és védő játékosok igazolásával, és összeszokott csapatként pályára lépni már az első tavaszi játéknapon.

Eredmények:
Békéscsabai NLSC – Gyulai Amazonok 0-2(félidő: 0-2) G.: Papp Laura, Sánta Gréta
UTE II. – Gyulai Amazonok 1-1(félidő: 0-1) G.: Dencz Orsolya; Fülöp Diána
Békéscsabai NLSC – UTE II. 1-2(félidő: 0-2) G.: Neller Ivett; Dencz Orsolya (2)

  Csapat Mérkőzés Győzelem Döntetlen Vereség Gólarány Pont
1 Gyulai Amazonok 6 4 1 1 19-5 13
2 UTE II. 6 3 2 1 7-5 11
3 Szolnoki Góliát 6 3 1 2 8-14 10
4 Békéscsabai NLSC 6 0 0 6 3-14 0

 

 

 

 

Képek a facebook oldalunkon.