Békéscsabai Női Labdarugó SC

Leány U15-ös Korosztályú Keresztpályás Labdarúgó Bajnokság 4. forduló (Kecskemét, 2012.11.17.)

Az U15-ös korosztály utolsó őszi fordulóját Kecskeméten rendezték meg. Az utazás kezdetekor nem gondoltuk volna, hogy a köd a kezdősípszóig felszáll és felváltja a napsütés.

A nap első mérkőzését a Kecskemét ellen játszottuk. A korai indulás meglátszott a lányok teljesítményén, fáradt kezdés után későn sikerült bekapcsolódni a játékba, így ez csak egy szépítő gólra volt elegendő.

A Szegedi AK nagyon fiatal játékosokat hozott, és csere nélkül álltak ki, mégis nehéz ellenfélnek bizonyultak. A szerencse ezúttal mellénk állt, és a rutin is érezhető volt, így győzelemmel hagytuk el a pályát.

Az utolsó mérkőzésén a Fradi volt az ellenfelünk. Kemény védekezésnek köszönhetően a 3. fordulóval azonos gólarány született. A küzdeni akarásból jelesre vizsgáztak a lányok. A csoport első helyén álló FTC magabiztosan vitte haza a három pontot.

Az utolsó őszi játék nap alkalmával a Kecskemét felzárkózott a Szeged mögé, mindkét csapat 4 ponttal előz meg bennünket a tabellán. A téli felkészülés alkalmával bízunk benne, hogy sikerül tehetséges labdarúgókat toborozzunk iskolai csapatokból, így a meglévő játékosokat kiegészítve a tavalyihoz hasonlóan erős és motivált labdarúgókkal szeretnénk a tavaszi szezont indítani.

Eredmények:
FTC Zrt. – Szegedi AK 8-0
Kecskemét NLE – Békéscsabai NLSC 3-1
Békéscsabai NLSC – Szegedi AK 2-0
FTC Zrt. – Kecskemét NLE 8-0
Békéscsabai NLSC – FTC Zrt. 0-11
Kecskemét NLE – Szegedi AK 1-0

A bajnokság állása a 3. forduló után:
1.      FTC Zrt. (36p)
2.      Szegedi AK (13p)
3.      Kecskemét NLE (13p)
4.      Békéscsabai NLSC (9p)

Képek a facebook oldalunkon.