Békéscsabai Női Labdarugó SC

Regionális Nagypályás Labdarúgó Bajnokság 3. forduló (Budapest, 2012.11.04.)

2012, November 5 - 01:00 — bengie

A harmadik játéknapot a Megyeri úton rendezték meg, ez alkalommal a Gyulai Amazonok csapata volt szabadnapos.

Csapatunk a hosszú utazás ellenére is jól kezdett: szolnokiak ellen meccs elején egy szépen felépített támadásból Guti Gréta találatával vezetést szereztünk. Erre azonban ellenfelünk viszonylag gyorsan válaszolt, majd át is vették a vezetést. A játék döntően ellenfelünk térfelén zajlott, azonban a támadásaink jelentős részét nem tudtuk kapura lövéssel befejezni. A mérkőzésen sok szép támadást, és összjátékot láthattunk, a helyzeteinket azonban nem tudtuk kihasználni, így a végeredmény 2-1 maradt a Szolnoki Góliát javára.

A második mérkőzésünkön a házigazdák ellen is több ígéretes támadást sikerült felépítenünk, az ellenfelünk összeszokott védelme ezeket azonban blokkolta. A mérkőzés második félidejének vége előtt 8 perccel szereztek vezetést a házigazdák. Az újpesti lányok ellen végig játékban voltunk, azonban kiegyenlíteni nem tudtunk.

A harmadik játéknapon sokkal összeszokottabb volt a csapatunk, és egyre jobban megtalálják a lányok a helyüket nagypályán. A következő fordulóig kihasználjuk az időt felkészülésre: még jobban domináljon a csapategység és nagyobb arányban tudjuk a helyzeteinket értékesíteni.

Eredmények:
Újpesti TE II. – Szolnoki Góliát 0 – 1 (Félidő: 0 – 1)G.: Nédó Mónika
Szolnoki Góliát – Békéscsabai NLSC 2 – 1 (Félidő: 2 – 1)G.: Nagy Gréta, öngól; Guti Gréta
Újpesti TE II. – Békéscsabai NLSC1 – 0 (Félidő: 0 – 0)G.: Kakuk Anikó

  Csapat Mérkőzés Győzelem Döntetlen Vereség Gólarány Pont
1 Szolnoki Góliát 6 3 1 2 8-14 10
2 Gyulai Amazonok 4 3 0 1 16-4 9
3 UTE II. 4 2 1 1 4-3 7
4 BékéscsabaiNLSC 4 0 0 4 2-9 0

Képek a facebook oldalunkon.