Békéscsabai Női Labdarugó SC

Leány U15-ös Korosztályú Keresztpályás Labdarúgó Bajnokság 3. forduló (Csorvás, 2012.11.02.)

2012, November 3 - 01:00 — bengie

Az esős időjárás és a pályák foglaltsága miatt Egyesületünk Békéscsabán nem tudta megrendezni a hazai fordulóját, ezért a közeli Csorvás pályáján játszottuk le a harmadik őszi fordulót.

Első mérkőzésen ismét a Fradi ellen kezdtünk, ahol a tisztességes helytállás és a kapott gólok leszorítása volt a célunk. Az előző fordulóhoz képest 1 góllal ismét kaptunk. Az előző fordulóhoz hasonlóan az első kapott gól megtörte a csapatot, és ismét hagytuk, hadd játszanak velünk.

A következő mérkőzésen a Kecskemét ellen léptünk pályára. Ellenfelünk hat mezőnyjátékossal érkezett és sokkal jobban is játszottunk, a gólszerzés részünkről azonban ismét elmaradt. A Kecskemét viszont a második félidő utolsó percében gólt szerzett, amire már nem volt időnk válaszolni. Így ismét alulmaradtunk.

A nap utolsó mérkőzésén a Szegedi AK ellen játszottunk. A második forduló győzelmét nem sikerült lemásoljuk, sőt közelébe se értünk akkori teljesítményünknek. Ellenfelünk magabiztosan vitte haza a három pontot.

A forduló ismét bebizonyította: utánpótlás mérkőzésen, főleg lányoknál nincsen papírforma! Az elszenvedett vereségekből tanulni kell, és a győzelemért sokkal többet kell tenni. Ellenfeleink abban voltak jobbak, hogy mindent megtettek a győzelemért és nem adták fel még az utolsó percekben sem. Van mit tanulnunk kétségtelen…

Eredmények:
Békéscsabai NLSC – FTC Zrt.11-0
Kecskemét NLE – Szegedi AK 1-3
FTC Zrt. – Szegedi AK 7-0
Békéscsabai NLSC – Kecskemét NLE 0-1
FTC Zrt. – Kecskemét NLE 15-0
Békéscsabai NLSC – Szegedi AK 0-3

A bajnokság állása a 3. forduló után:
1.      FTC Zrt. (27p)
2.      Szegedi AK (13p)
3.      Kecskemét NLE (7p)
4.      Békéscsabai NLSC (6p)

Képek a facebook oldalunkon.