Békéscsabai Női Labdarugó SC

Békés Megyei Női Felnőtt Keresztpályás Labdarúgó Bajnokság 2. forduló (Gyula, 2012.10.23.)

2012, October 24 - 01:00 — bengie

Az őszi szezon második fordulóját Gyulán rendezték meg. Az első forduló sikere hozzájárult a még keményebb munkához: egyre magasabb létszámban és aktivitással látogatják a lányok az edzéseket. A játékvezetők késése miatt a fordulót több mint egy órával későnn tudtuk elkezdeni, abból a szempontból viszont jó, hogy így alakult, hogy a kezdő sípszóra a köd is felszállt. A játékvezetők munkája nem volt a bajnokság színvonalának megfelelő.

Az első mérkőzést a Wanted ellen játszottuk: már a félidő elején sikerült vezetést szerezzünk és végig uraltuk a játékot. Az ellenfél játékát a durvaság és rengeteg szabálytalanság jellemezte, a játékvezető hagyta a sportszerűtlen játékot és magatartást, ahelyett, hogy színes lappal figyelmezette volna őket. Játékosaink megfelelő hozzáállását mutatja, hogy mindezek ellenére fegyelmezetten és jó hangulatban játszva ütötték ki a Wantedet 3-1-re.

A második mérkőzésén a főként fiatalokból álló Kaszaper volt ellenfelünk. Mindkét csapat kiváló hozzáállással futballozott és kiélezett mérkőzésen szereztük meg a nap második 3 pontját.

A forduló utolsó mérkőzésen a Csanádapáca ellen léptünk pályára. Az első mérkőzéshez hasonlóan a játékvezető nem merte vagy akarta az ellenfelünk durvaságát szabályozni. Játékunkra szerencsére ez nem volt kihatással: a mérkőzést magabiztosan 4-0-ra nyerték lányaink. 

Eredmények:
Békéscsabai NLSC – Wanted 3-1
Gyulai Amazonok – Kaszaper FC – Wanted 4-1
Fába-Fém Mezőberény – Gyulai Amazonok 2-1
Kaszaper FC – Békéscsabai NLSC  Fába-Fém 2-4
Csanádapáca – Gyulai Amazonok 0-2
Wanted – Fába-Fém Mezőberény 3-0
Wanted – Kaszaper FC 2-1
Békéscsabai NLSC – Csanádapáca 4-0
Fába-Fém Mezőberény – Gyulai Amazonok 1-4

A bajnokság állása az 2. forduló után:
1.      Békéscsabai NLSC (18p)
2.      Gyulai Amazonok (13p)
3.      Wanted (13p)
4.      Fába-Fém Mezőberény (6p)
5.      Csanádapáca (3p)
6.      Kaszaper FC (0p)

Képek a facebook oldalunkon.